Nieuws berichten

Januari 2024

De voorjaarscompetitie zal van start gaan vanaf 25 februari. Alle competitieteams heel veel succes gewenst!

Op 14 februari zal de Algemene Leden Vergadering plaats vinden om 19.00uur in Sporthal de Hooiberg.

December 2023

We sluiten dit jaar bijna af. We spelen nog tussen Kerst en Oud en Nieuw en direct op de woensdag in het nieuwe jaar. We wensen iedereen hele fijne feestdagen en een heel gezond 2024!

Augustus 2023

De vakantie is bijna voorbij helaas…. Maar dat betekent dat we weer kunnen gaan spelen! As woensdag 23 augustus is het zover, tot dan.

juli 2023

De laatste speeldag voor de vakantie is woensdag 19 juli. Op woensdag 23 augustus starten we weer. Fijne vakantie gewenst!

juni 2023

Nieuwe kleding competitiespelers! Dankzij de sponsoren Polaroid en Henk van Tongeren Water en Techniek zijn de shirts mogelijk gemaakt!

De fotoclub van ABC de Cirkel heeft een aantal foto’s gemaakt waarvan er hier er een van is. Dank gaat uit naar de sponsoren en de fotoclub.

september 2022

Leden werven

De badmintonbond is een ledenwervingsactie gestart waar BC Baco aan mee doet. Er zijn flyers en posters en er is ondersteuning middels een website: https://www.probeerbadminton.nu/
De actie bestaat uit 10 proeflessen voor 25 euro. Weet je mensen die geïnteresseerd zijn, stuur ze dan naar de genoemde website en ze komen dan automatisch bij BC Baco uit! De reden dat we mee doen is dat nieuwe leden van harte welkom zijn en we willen het voortbestaan van Baco op termijn garanderen. We zoeken vrijwilligers die willen flyeren bijvoorbeeld, in nieuwe woonwijken in Olst, op de wekelijkse markt etc. Wil je ons ondersteunen en draag je de vereniging een warm hart toe, stuur dan een bericht naar info@bcbaco.nl.
Heb je meer of andere ideeën, laat het ons dan weten. 

Clubmatch

De clubmatch zal dit jaar op zondag 20 november plaats vinden van 13.00-18.00uur. Houdt deze datum dus vrij! Ook hier vragen we een aantal vrijwilligers die ons willen bijstaan in de organisatie. Wil je helpen? Stuur dan een bericht naar info@bcbaco.nl

Een mail zal volgen waarin je je kunt opgeven.

augustus 2022

Speelavonden:

Woensdag 17 augustus starten we weer!!!! De zomervakantie is nog niet geheel voorbij maar we kunnen al wel weer spelen van 20.00-22.00uur. Deze tijd geldt ook voor woensdag 24 augustus en daarna is het de reguliere tijd van 20.00-22.30uur.

Start training vrijdagavond:

Vrijdagavond 2 september start de training van 18.30-20.00uur. Wat betreft de training op vrijdagavond verandert er het volgende. Beide groepen worden nu samengevoegd. Dit omdat de groepsgrootte dat toestaat en om het niveau van de jongsten te stimuleren. De aanvangstijd verandert naar 18.30 uur!Dus iedereen start op de zelfde tijd. Het laatste half uur van 20.00 tot 20.30uur is het vrij spelen, dit is niet verplicht maar een vrije keuze.

Competitie:

Na de zomervakantie start de competitie weer. Het schema voor elk team is bekend. Voor de competitiespelers, jullie competitie contactpersoon (CCP’er) is Rick Geurts: Rick_Geurts@hotmail.com Voor wijzigingen of informatie etc kun je hem benaderen. Rick, namens de competitiespelers: dank voor je inzet.

Link voor de bondscompetitie: https://badmintonnederland.toernooi.nl/sport/league?id=66143FAA-11F2-4937-8315-68634816FF6A

Link voor de recreantencompetitie: Badminton Nederland – Regio Competitie Oost 2022-2023 – Organisatie (toernooi.nl)

Toernooi:

Op 4 september is het Barttoernooi in Apeldoorn. Voor degene die daar in is geïnteresseerd kijk op de volgende link voor meer info: https://sites.google.com/view/recreantentoernooi