Senioren

Senioren kunnen badminton spelen op woensdagavond van 20.00 – 22.30 uur in sporthal De Hooiberg.

Op vrijdagavond van 18:30 – 20:00 uur is er de mogelijkheid om te trainen en van 20.00 – 20.30 uur vrij te spelen.

Wil je competitie gaan spelen kun je dat met trainers en/of de competitie leider bespreken. Het seizoen loopt van september tot maart. Aan het einde van het seizoen krijgt iedereen een formulier waarmee je jezelf kunt opgeven voor het volgende seizoen. BC Baco heeft geen competitie verplichting, je mag competitie spelen.

Er zijn twee soorten competities, de gemende- en heren competitie. Je speelt dan met minimaal jobitel.com 4 senioren in een team. Twee heren en twee dames voor de gemengde competitie. Vier heren voor de heren competitie. De thuiswedstrijden vinden plaats in sporthal De Hooiberg, altijd op woensdag. Uitwedstrijden zijn afhankelijk van de vereniging waar tegen je speelt.

Naast de reguliere competitie is er ook de Lente competitie. Deze vindt plaats van april tot juni. De lente competitie kent alleen dubbel en mix dubbel en geen enkelspel.

Jaarlijks houdt BC Baco een clubmatch, meestal vindt deze plaats in november. Daarvoor kunnen alle leden zich opgeven.

Het hele jaar is het mogelijk om toernooien te spelen. Op de website van BC Baco komen deze te staan onder het kopje nieuws/toernooien. Ook kunt u zich wenden tot de website van de Nederlandse Badminton Bond.