Lid worden/afmelden

Badminton: Aardig om naar te kijken, maar veel leuker om te doen!

Badminton op alle niveaus.
U hoeft geen (groot) badmintontalent te zijn om bij ons lekker mee te spelen. Heeft u zin om er flink tegen aan te gaan? Dan kunt u op een van de banen een tegenstander uitdagen voor een enerverend enkelspel!
Wilt u het wat ‘rustiger’ aan doen? Dan is er gelegenheid om met tegenstanders van min of meer gelijk niveau te ‘dubbelen’!

Praktische informatie
Voordat u lid wordt bij BACO mag u vier keer vrijblijvend komen spelen. De speelavond voor de senioren is elke woensdagavond vanaf 20.00 uur tot 22.30 uur in sporthal de Hooiberg. Er zal af en toe met willekeurige medespelers gespeeld worden (husselen van de rackets), vaker zal er ingeschreven moeten voor een baan en een tegenstander. De partijen duren 20 minuten. Daarna wordt er weer gewisseld van veld en medespelers. Meestal wordt er met vier personen gespeeld om de ruimte in de sporthal zo goed mogelijk te benutten, maar zeker wat later op de avond is er ook ruimte om te ‘enkelen’.


Meer informatie?
Zie namen en telefoonnummers
op pagina bestuur of mail naar  info@bcbaco.nl

Lidmaatschap afmelden

Lid worden? Download hier het aanmeldingsformulier.

  • Er is 2x per jaar een mogelijkheid om het lidmaatschap op te zeggen: met als ingangsdatum 1 januari en met als ingangsdatum 1 juli!
  • Opzeggingen dienen uiterlijk 15 december (voor opzeggingen per 1 januari) en uiterlijk 15 juni (voor opzeggingen per 1 juli) schriftelijk bij de ledenadministratie/penningmeester of via info@bcbaco.nl
  • Indien er geen afmelding conform bovenstaande regel plaatsvindt, verbindt men zich voor de rest van het seizoen!