Nieuws/Toernooien

 

Korting op je zorgpremie via BC Baco:

Eerder vertelden we je al dat het scoren met de Salland Clubactie is begonnen. Jij profiteert daarmee van een aantrekkelijke korting op je zorgpremie bij Salland Zorgverzekeringen, en als club scoren we een mooi bedrag voor in de clubkas. Dat kunnen we goed gebruiken. Goede actie dus. Het biedt onze leden een mooi voordeel bij een lokale zorgverzekeraar die staat voor goede zorg in onze regio. Al met al voldoende reden voor onze club om mee te doen.

 

Vergelijken loont

Inmiddels zijn de premies van alle zorgverzekeraars bekend en kunnen we zien dat Salland Zorgverzekeringen een scherpe premie biedt voor een ruime zorgkeuze.

 

Niets moet, maar het loont om eens te vergelijken. Onze tip, maak eens een paar minuten vrij om je premie te berekenen via de speciale pagina voor onze club: www.salland.nl/bcbaco. Via de button ‘Direct profiteren’ kun je jouw pakket samenstellen en eerst vergelijken met wat je nu betaalt. Salland Zorgverzekeringen biedt heel wat voordelen t.o.v. andere zorgverzekeraars, zie ook het volgende overzicht.

Clubactie: Alles voor jouw club

En scoor zelf een aantrekkelijke korting op de premie bij Salland Zorgverzekeringen
Salland Zorgverzekeringen is trots op de mooie samenwerking met BC Baco. Daarmee profiteer jij als lid van BC Baco van een aantrekkelijke korting op jouw zorgpremie én scoort de club een mooi bedrag voor in de clubkas. Kies voor een collectieve zorgverzekering met de Salland Clubactie.

Via BC Baco profiteer je van:

 • Een uitstekende zorgverzekering op maat
 • Met een aantrekkelijke korting*
 • Veel voordeel speciaal voor jou als sporter

* De korting geldt voor alle leden van BC Baco en alle gezinsleden op hetzelfde woonadres. Uiteraard kunnen ook leden die al verzekerd zijn bij Salland Zorgverzekeringen overstappen naar de clubcollectiviteit van BC Baco en profiteren van dezelfde voordelen.

De voordelen voor jouw club:

 • € 50 voor jouw club om vrij te besteden wanneer je als nieuwe Salland verzekerde instapt in jouw clubcollectiviteit.
 • € 10 voor jouw club om vrij te besteden wanneer je als bestaande Salland verzekerde overstapt  naar jouw clubcollectiviteit.
 • € 10 voor jouw club om vrij te besteden wanneer je als bestaande Salland verzekerde via jouw clubcollectiviteit verzekerd blijft bij Salland Zorgverzekeringen

Deze bedragen gelden voor alle premiebetalende leden die zich verzekeren of verzekerd blijven via de clubcollectiviteit.

Win een jaar gratis lidmaatschap
Meld jij je via onze club aan bij Salland Zorgverzekeringen? Dan scoor je een mooi bedrag voor onze club, en maak je ook nog eens kans op een jaar lang gratis lidmaatschap! Al verzekerd bij Salland via onze club? Dan hoef je niets te doen. En je mag natuurlijk ook overstappen naar de clubcollectiviteit als je al verzekerd bent bij Salland. Ook in deze twee gevallen krijgen we een mooi bedrag bijgeschreven en maak jij kans op een jaar lang gratis lidmaatschap

 

 

Salland zorgverzekering!

 

 

Succesvolle Clubmatch en badminton clinic BC Baco 2017

Afgelopen zondag was de jaarlijkse clubmatch van BCBACO in sporthal de Hooiberg.
Bijzonder was dat de clubmatch onderbroken werd door een badminton clinic.

Deze twee uur durende clinic werd verzorgd door BETA badminton entertainment.
Het begon met een warming-up, die steeds intensiever werd. Daarna werd een training
gegeven op snelheid en techniek. Als klapstuk een badminton demonstratie met een grap en grol. Iedereen die meedeed vond het geslaagd, ook de niet badmintonners die meededen. Hier nog het filmpje.

Via deze weg willen wij ook de bedrijven van het reclame fonds bedanken voor hun bijdrage.
Deze bedrijven hebben een reclamebord in de sporthal hangen.
De clubmatch is een soort van club kampioenschap, sportiviteit en plezier staan bovenaan. Na afloop zijn de volgende winnaars in verschillende categorieën bekend gemaakt.

Bij de heren Rowin Boksebeld en bij de dames Monique de Gier.
Bij de jeugd waren dit jaar twee winnaars met hetzelfde aantal punten, Jurgen Hoppen en
Daniël Vastenholt. Op de foto staan alle deelnemers aan de badminton clinic.

 

Vooraankondiging Sallandcup 2018!

Hierbij alvast een vooraankondiging voor de Sallandcup 2018. 

Datum: 17 maart 2018
Plaats: Sporthal nieuw Tijenraan te Raalte
Tijd: 09:00 – 18:00

 

 

 

Beste Badmintonners

Op zondag 4 februari 2018 organiseert BC de Kantjils alweer voor de 11de keer het gezellige team badminton toernooi KORT 2018 (Kantjils Open Recreanten Toernooi) in Wageningen.

“Sporthal de Vlinder”
10:00 tot 17:00
Maximaal 32 teams

Het super gezellige toernooi waar u de hele dag speelt.
Voor informatie en inschrijving kijkt u op:

                     www.kort-toernooi.nl

 

Ik val op in Olst-Wijhe!

Zien en gezien worden is voor fietsers van groot belang! Zij zijn immers een kwetsbare deelnemer in het verkeer. Uit onderzoek blijkt dat bijna de helft van de jongeren fietst zonder (goede) verlichting. Samen met de basisscholen, de sportverenigingen en de politie in Olst-Wijhe zet de gemeente zich in om het belang van goede fietsverlichting onder de aandacht te brengen van al onze inwoners. Daarom hieronder een aantal tips:

 • Wit of geel licht voor
 • Rood licht achter
 • Het moet recht vooruit of achteruit schijnen
 • De verlichting mag niet knipperen

Ouders, spreek met uw kind af dat hij/zij het fietslicht in ieder geval aan doet als:

 • De straatverlichting aangaat
 • Andere fietsers het licht aan hebben
 • De etalageverlichting gaat branden
 • Als het regent of mistig is

Zodat we met elkaar kunnen zeggen: Ik val op in Olst-Wijhe!

 

 

Waarom willen wij badmintonnen?:

Waarom wil je eigenlijk badminton spelen? In het onderstaand filmpje is onderzoek gedaan waarom wij eigenlijk badminton willen spelen. Benieuwd naar de uitslag? Bekijk de badmintonnerspeiling van 2016 hieronder!: