Nieuws/Toernooien

19 maart 2020

Met ingang van het nieuwe seizoen zoekt BC Baco een trainer voor het trainen van haar jeugd op de vrijdag van 18.00-20.00uur in Olst. Ben je geïnteresseerd stuur dan een reactie naar info@bcbaco.nl of bel met Alfons Mulder 06-41806599.


16 maart 2020

We volgen de maatregelingen van de overheid en dat houdt in dat we geen trainingen geven en geen wedstrijden houden tot en met 6 april as.


15 maart 2020

Het eindtoernooi die op 4 april gehouden zou worden voor de jeugd gaat niet door vanwege het coronavirus.


13 maart 2020

In verband met het coronavirus volgen we de richtlijnen van onze overheid en de badmintonbond. Dit betekent dat er vanaf heden tot en met 31 maart er tot nader order geen wedstrijden en trainingen zijn. Op deze manier hopen wij bij te dragen aan het verminderen van de verspreiding van het virus.


15 februari 2020

Via de volgende site van Badminton Nederland kun je je inschrijven voor toernooien:

       Badminton Nederland     

Op deze site staan verder alle standen van de competitie, rankings en meer informatie over clubs.


9 februari 2020

We danken Fysiotherapie Deventer voor het sponsoren van onze vereniging voor de komende drie jaar!logo ft deventer aangepast

www.fysiotherapiedeventer.com


9 februari 2020

Woensdag 12 februari is de algemene ledenvergadering. We nodigen alle leden van BC Baco van harte uit om 19.00uur in de bovenzaal van sporthal De Hooiberg. Een kwartier voor aanvang liggen de cijfers ter inzage.


1 januari 2020

Het bestuur van BC Baco wenst iedereen een heel gezond en sportief 2020!

Korting op je zorgpremie via BC Baco:

Vergelijken loont

Inmiddels zijn de premies van alle zorgverzekeraars bekend en kunnen we zien dat Salland Zorgverzekeringen een scherpe premie biedt voor een ruime zorgkeuze.

Niets moet, maar het loont om eens te vergelijken. Onze tip, maak eens een paar minuten vrij om je premie te berekenen via de speciale pagina voor onze club: www.salland.nl/bcbaco. Via de button ‘Direct profiteren’ kun je jouw pakket samenstellen en eerst vergelijken met wat je nu betaalt. Salland Zorgverzekeringen biedt heel wat voordelen t.o.v. andere zorgverzekeraars, zie ook het volgende overzicht.

Clubactie: Alles voor jouw club

En scoor zelf een aantrekkelijke korting op de premie bij Salland Zorgverzekeringen
Salland Zorgverzekeringen is trots op de mooie samenwerking met BC Baco. Daarmee profiteer jij als lid van BC Baco van een aantrekkelijke korting op jouw zorgpremie én scoort de club een mooi bedrag voor in de clubkas. Kies voor een collectieve zorgverzekering met de Salland Clubactie.

Via BC Baco profiteer je van:

  • Een uitstekende zorgverzekering op maat
  • Met een aantrekkelijke korting*
  • Veel voordeel speciaal voor jou als sporter

* De korting geldt voor alle leden van BC Baco en alle gezinsleden op hetzelfde woonadres. Uiteraard kunnen ook leden die al verzekerd zijn bij Salland Zorgverzekeringen overstappen naar de clubcollectiviteit van BC Baco en profiteren van dezelfde voordelen.

De voordelen voor jouw club:

  • € 50 voor jouw club om vrij te besteden wanneer je als nieuwe Salland verzekerde instapt in jouw clubcollectiviteit.
  • € 10 voor jouw club om vrij te besteden wanneer je als bestaande Salland verzekerde overstapt  naar jouw clubcollectiviteit.
  • € 10 voor jouw club om vrij te besteden wanneer je als bestaande Salland verzekerde via jouw clubcollectiviteit verzekerd blijft bij Salland Zorgverzekeringen

Deze bedragen gelden voor alle premiebetalende leden die zich verzekeren of verzekerd blijven via de clubcollectiviteit.

Win een jaar gratis lidmaatschap
Meld jij je via onze club aan bij Salland Zorgverzekeringen? Dan scoor je een mooi bedrag voor onze club, en maak je ook nog eens kans op een jaar lang gratis lidmaatschap! Al verzekerd bij Salland via onze club? Dan hoef je niets te doen. En je mag natuurlijk ook overstappen naar de clubcollectiviteit als je al verzekerd bent bij Salland. Ook in deze twee gevallen krijgen we een mooi bedrag bijgeschreven en maak jij kans op een jaar lang gratis lidmaatschap

Waarom willen wij badmintonnen?:

Waarom wil je eigenlijk badminton spelen? In het onderstaand filmpje is onderzoek gedaan waarom wij eigenlijk badminton willen spelen. Benieuwd naar de uitslag? Bekijk de badmintonnerspeiling van 2016 hieronder!: